Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat ca va vota pentru Elena Udrea la alegerile pentru sefia PDL, deoarece fostul ministru al Dezvoltarii este "un politician care nu te lasa indiferent".

"Nu o sustin pe Elena doar pentru faptul ca are acelasi „defect” pe care il am si eu, ca e femeie. E un lider politic pe care fie il apreciezi sau nu, fie il iubesti sau il urasti, dar nu te lasa indiferent", a afirmat Anastase, potrivit evz.ro.

Liderul PDL Prahova sustine ca aceasta calitate este extraordinara in politica, iar "in 2001, cand Traian Basescu era ales presedinte al PDL, aducea langa el o echipa de oameni tineri, pe care ulterior o arunca in batalie".

De asemenea, Anastase a precizat ca aceasta echipa, din care face Elena Udrea are "cel mai bun antrenor politic" si, in aceste conditii, "votul meu merge catre Elena Udrea, catre schimbare, catre viitor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.