Liderul PDL Adriean Videanu sustine ca Victor Ponta nu va scapa de plata pagubelor produse prin intrarea in insolventa a Hidroelectrica, el indemnandu-i pe cei interesati de "hotiile evidente" ale premierului, inclusiv DNA, sa ii studieze liderului PSD declaratiile de avere dintre anii 2006 si 2009.

"De un an de zile, Romania este condusa de un mitoman fara precedent care, desi ocupa functia de premier, este obsedat doar de propria imagine si nu de problemele reale ale romanilor, asa cum ii cere pozitia pe care, temporar, o ocupa. Pentru ca nu il intereseaza, ii spun eu care sunt problemele reale ale romanilor: situatia dezastruoasa a muncitorilor de la Oltchim, a muncitorilor de la Mechel, a muncitorilor de la Hidroelectrica, a agricultorilor, a IMM-urilor, a bugetarilor, a pensionarilor, intr-un cuvant, a tuturor romanilor. Practic, Victor Ponta umileste 22 de milioane de romani. Cu o mana ii mangaie pe crestetul capului, cu alta ii fura", sustine Videanu, intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

El se intreaba, retoric, daca il intereseaza pe Victor Ponta "cresterea alarmanta a ratei somajului, a scaderii economice, a blocarii investitiilor in Romania, a falimentarii multor companii odata profitabile, a exploziei facturilor platite de romani la intretinere, a impozitarii excesive, a inventarii de taxe aberante".

"Dupa aproape un an de guvernare USL, raspunsul este evident: NU, nu il intereseaza nici soarta romanilor, nici a Romaniei. Victor Ponta va fi primul prim-ministru al Romaniei care, in curand, va fi scos cu pietre de romani din Palatul Victoria. El simte acest lucru, motiv pentru care cauta vinovati imaginari, asa cum face, in mod las, de un an de zile. In ceea ce priveste Hidroelectrica, in mandatul meu, compania a fost condusa de cel mai bun manager, paradoxal, membru al PSD, dar care a facut din Hidroelectrica o companie puternica si profitabila. Ce a facut Victor Ponta cand a venit la putere? Prin deciziile luate, a adus Hidroelectrica in pragul falimentului. Victor Ponta, nu vei scapa de plata pagubelor produse prin intrarea in insolventa a Hidroelectrica. Asa cum nu vei scapa de plata banilor pe care i-ai furat de la complexele energetice Turceni si Rovinari. Pe cei interesati de hotiile lui Victor Ponta, si ma gandesc inclusiv la DNA, ii indemn sa studieze declaratiile de avere ale acestuia din anii 2006-2007-2008-2009. Hotiile lui sunt evidente", mai afirma Videanu.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.