Fostul presedinte al PDL Emil Boc spune ca ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, este "un practicant desavarsit al folosirii banilor negri in campania electorala" si ii recomanda "sa dea declaratii la DNA".

Intrebat, miercuri, intr-o conferinta de presa, cum comenteaza declaratia ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, potrivit careia multi politicieni au folosit bani negri in campania electorala, Emil Boc a spus ca astfel de afirmatii ridica un semn de intrebare cu privire la modul de gestionare a finantelor tarii.

"Cred ca se referea la propria persoana, deoarece cu detaliile pe care le-a dat si cu convingerea cu care a rostit frazele imi dau seama ca Relu Fenechiu este un practicant desavarsit al unor asemenea metode si, probabil, ar fi bine sa mearga la DNA sa dea declaratii cu privite la asemenea practici. Daca le cunoaste, ar fi bine sa se duca la institutii si sa le spuna. Cred ca la DNA ar trebui sa dea astfel de declaratii, in masura in care a practicat, practica sau stie ca a practicat altcineva. Pentru ca ridica un semn de intrebare cu privire la modul de gestionare a finantelor acestei tari, cand un ministru face astfel de declaratii", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat daca este o practica folosirea banilor negri in campaniile electorale, Boc a negat.

"Cum sa fie o practica? Credeti ca practicile ilegale domina? Atunci legea pentru cine este in tara asta? Lucrurile stau exact invers, iar cine are o problema sa mearga direct si sa spuna autoritatilor abilitate ale statului roman", a declarat Emil Boc.

Citeste si: Ponta, de acord cu Fenechiu: Politica in Romania se alimenteaza cu "bani negri"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.