Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, in replica la afirmatiile Elenei Udrea potrivit carora USL se va rupe, iar la prezidentiale vor candida Ponta din partea PSD si Tariceanu din partea PNL, ca e posibil ca el sa candideze la sefia statului, dar nu in 2014.

"E posibil, dar nu in 2014. Banuiesc ca doamna Udrea, desi e o persoana cu o forta de persuasiune extraordinara, nu va reusi sa ma convinga asupra unui lucru de care eu sunt foarte convins. Nu candidez in 2014, candidatul USL este Crin Antonescu", a precizat Ponta.

Potrivit MEDIAFAX, el a aratat ca cei din PDL traiau si inainte de alegeri cu "drogul" ca USL se va rupe, el aratand ca e dreptul democrat-liberalilor de a trai in ce iluzie doresc.

"Daca ii ajuta cu ceva pe cei din PDL - eu stiu ca si inainte de alegeri au trait cu acest drog, ca se rupe USL - chiar unul dintre marii lor ideologi anunta ca nu ne apuca toamna, primavara, ca ne certam dupa locale - daca ii ajuta, e dreptul lor sa traiasca in ce iluzie vor. (...) Faptul ca cei din PDL se tin in viata pe aceasta iluzie nu i-a ajutat foarte mult", a spus Ponta.

El a adaugat ca USL a fost votat de catre electoratul care a apreciat intelegerea dintre el si Crin Antonescu privind asumarea de catre el a functiei de premier si de catre Antonescu a celei de presedinte si a aratat ca pana in acest moment nu au existat motive ca aceasta intelegere sa se schimbe.

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de ProTV, ca USL va avea 2 candidati la Presedintie, pe Victor Ponta pentru PSD si pe Calin Popescu Tariceanu pentru PNL, ea precizand si ca actualul presedinte al PNL este intr-o scadere de popularitate accelerata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.