Ministrul Transporturilor, liberalul Relu Fenechiu, a declarat ca s-a intalnit cu mai multi ambasadori ai unor tari europene si ca niciunul nu l-a intrebat cand isi da demisia, adaugand ca daca este un penal in Romania care n-a raspuns pentru ce-a facut, acela este actualul presedinte al tarii.

Relu Fenechiu a spus, intr-o conferinta de presa, la Iasi, ca in ultima perioada a fost vizitat la minister de mai multi ambasadori europeni, printre care cei ai Poloniei, Olandei sau Elvetiei, dar ca niciunul dintre acestia nu l-a intrebat cand isi da demisia din Guvern.

"Am fost vizitat de ambasadorul Elvetiei, de ambasadorul Poloniei, de cel al Olandei. Vine ambasadorul Germaniei saptamana viitoare, ceea ce ma face sa cred ca nu am asa mari probleme in Europa, precum spune Traian Basescu. Nu m-a intrebat niciunul dintre ei cand imi dau demisia, ci dimpotriva, discutam despre proiecte de viitor. Daca este un penal in Romania care n-a raspuns niciodata pentru ce-a facut, acesta este presedintele Romaniei", a spus Relu Fenechiu, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca Traian Basescu "ar trebui sa se gandeasca la dumnealui" inainte de a cere altora socoteala.

"Nu am de gand sa las lucrurile balta la minister doar ca asa vrea domnul Basescu. M-am saturat de dumnealui. Sunt 7,8 milioane de romani care i-au spus sa plece acasa si n-a plecat. Eu nu voi pleca pentru ca-mi spune unul sau poate doi, ca-i si Monica Macovei cu el", a mai afirmat Relu Fenechiu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in Parlament, ca intrarea in Schengen trebuie sa devina obiectiv prioritar Guvern-Parlament-Presedintie si ca propune desemnarea conducerii Parchetului General si DNA in cel mai scurt timp si indepartarea din Guvern a ministrilor cu dosare penale.

Basescu a sublinat, tot marti, la Digi24, ca nu are nimic cu Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, adaugand insa: "Ma uit doar cum putem sta blocati pentru un om si cativa parlamentari la intrarea in spatiul Schengen".

Citeste si:
Klaus Iohannis efectuează o vizită de lucru în Grecia. Subiectele...
Klaus Iohannis efectuează o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.