Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de ProTV, ca Emil Boc, Mihai Razvan Ungureanu, Catalin Predoiu, Cristian Diaconescu si Adriean Videanu sunt posibili candidati la Presedintie pe care PDL i-ar putea sprijini.

Intrebata daca, in conditiile in care va fi aleasa presedinte al PDL, va candida la Presedintie, Udrea a raspuns: "Nu. Si am spus lucrul acesta: pe langa faptul ca eu consider ca va fi o mare victorie pentru clasa politica romaneasca, un mare succes al societatii, ca in fruntea unui partid puternic sa fie aleasa o femeie, nu cred ca este momentul sa ma gandesc eu la o candidatura in 2014 la Presedintia Romaniei".

Ea a adaugat ca va fi insa obligatia noii conduceri a PDL sa vina cu cel mai credibil candidat la Presedintie, care sa castige alegerile, sustinut de toate formatiunile de centru-dreapta.

Intrebata daca are in vedere un nume, ea a raspuns: "Sigur ca da, sunt mai multe nume pe care le am in vedere si pe care vi le pot spune. Sunt oameni fie din partid astazi, fie din afara partidului. M-as bucura ca in termen scurt sa apara si alte posibilitati".

La insistentele realizatorilor, Udrea a spus ca un posibil candidat, care este din partid si care se afla, potrivit acesteia, "intr-o recuperare de imagine in forta", este Emil Boc.

Ea a mai spus ca Mihai Razvan Ungureanu, Catalin Predoiu, Cristian Diaconescu si Adriean Videanu ar putea fi alti candidati pentru Presedintie.

"As incepe cu un candidat care este in partid si care este intr-o recuperare de imagine, in forta, si este vorba despre Emil Boc, care a castigat Primaria Clujului si care acum evident ca recastiga imaginea dupa guvernarea pe care a condus-o. Mihai Razvan Ungureanu ar putea fi un candidat, Catalin Predoiu ar putea fi un alt candidat, Cristi Diaconescu ar putea fi un alt candidat, Adriean Videanu ar putea fi un alt candidat", a spus Udrea, scrie MEDIAFAX.

Intrebata daca a discutat cu acestia, Udrea a raspuns ca o astfel de discutie se face dupa ce partidul "isi gaseste drumul" la Conventia din 23 martie.

Citeste si:
INSCOP: Mai mult de jumătate dintre români preferă un candidat...
INSCOP: Mai mult de jumătate...

Pe de alta parte, intrebata daca ea ar putea candida in 2016 la Primaria Capitalei, Udrea a raspuns: "Cred ca in 2106 ar putea candida din nou la Primaria Capitalei Adriean Videanu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.