PDL i-a transmis presedintelui Traian Basescu o invitatie pentru a participa la Conventia Nationala a partidului, din 23 martie, in care va fi ales noul presedinte al formatiunii.

Conform unui comunicat al PDL, Comisia de organizare a Conventiei Nationale Extraordinare a Partidului Democrat Liberal a decis sa ii transmita presedintelui Traian Basescu o invitatie de a participa la evenimentul din 23 martie unde urmeaza sa fie ales presedintele PDL.

Subiectul a fost discutat in sedinta COCNE de vineri, 15 martie, la solicitarea initiatorului motiunii "Romania Dreapta. PDL dincolo de lozinci", Vasile Blaga. Decizia a fost luata cu votul unanim al membrilor Comisiei de organizare a Conventiei Nationale Extraordinare, mentioneaza sursa citata, potrivit MEDIAFAX.

"Prezenta presedintelui Romaniei, Traian Basescu, la Conventia Nationala Extraordinara a PDL este binevenita si ne-ar onora atat pe noi, ca organizatori ai Conventiei, cat si pe cei 5.000 de delegati care vor veni la Bucuresti sa il aleaga pe presedintele partidului", a declarat Ioan Balan, presedintele COCNE, conform comunicatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.