Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, la Timisoara, ca se bucura de faptul ca Traian Basescu a spus ca tine la el, afirmand ca si el tine la seful statului si ca a observat ca acesta "l-a reevaluat" pe Cristian Preda, care "poate intre timp s-a facut baiat bun".

"Am vazut pozitiile domnului presedinte Traian Basescu, ma bucura ca a zis ca tine la mine si eu tin la domnia sa, pe de alta parte, soarta partidului va fi stabilita de cei 5.000 de delegati la Conventie. Ma voi supune votului lor (…) Lumea va vedea si va avea toate datele sa judece in cunostinta de cauza. Nu sunt proprietarul partidului, ci sunt in conducerea lui in acest moment", a declarat, joi, Blaga, la sustinerea motiunii sale, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca presedintele Traian Basescu va fi invitat la Conventia Nationala a PDL, Vasile Blaga a raspuns ca nu lanseaza personal invitatiile si ca cei care organizeaza acest eveniment al partidului vor decide.

"Daca va fi invitat (Traian Basescu - n.r.) si doreste sa vina bine, daca nu, nu. Am vazut ca l-a reevaluat si pe Cristian Preda. Poate intre timp Preda s-a facut baiat bun", a afirmat Blaga.

Presedintele Traian Basescu declara, marti, ca ar fi vrut ca la sefia PDL sa candideze si Cristian Preda si ca Vasile Blaga nu mai are potential de crestere.

"Eu tin la Blaga foarte mult, dar ii spun «Stop, pentru ca ingropi PDL, si nu as vrea sa il ingropi». Vasile nu mai are potential de crestere. Probabil potentialul lui s-a suprapus cu al meu, suntem si in aceeasi generatie", a spus seful statului, la Digi24.

El a spus ca ar fi vrut ca la sefia PDL sa candideze Cristian Preda, care s-a apropiat de partid in ultima vreme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.