Un grup format din trei persoane care s-au declarat a fi membri ai PNL l-a apostrofat, marti, pe presedintele Traian Basescu, pe holul Parlamentului, la intrarea in sala de plen.

In momentul in care seful statului a trecut prin fata camerelor de luat vederi indreptandu-se catre sala de plen, cei trei i-au strigat: "Base te iubim ca ca tine nu gasim" si l-au intrebat daca i-a trimis o felicitare de 8 Martie jurnalistei pe care a numit-o "tiganca imputita".

Potrivit MEDIAFAX, chestionate de jurnalisti dupa ce Traian Basescu a intrat in sala de plen, persoanele respective au precizat ca sunt membre ale Partidului National Liberal si ca au intrat in incinta Parlamentului fiind invitate.

Persoanele respective purtau ecusoane de acces in Palatul Parlamentului acordate de catre grupul parlamentar al PNL.

La sedinta nu au participat parlamentarii PNL, cu exceptia senatorului Ioan Ghise, care a fost prezent la inceputul reuniunii si a afisat in fata salii un tricou cu inscriptiile "Poporul a decis, Basescu e demis" si "Poporul e suveran".

Pe de alta parte, parlamentari PSD au fost prezenti la sedinta. Premierul Victor Ponta a stat in banca alaturi de ministrul Apararii, Mircea Dusa, iar sedinta a fost condusa de catre presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, caruia Traian Basescu i s-a adresat la inceputul discursului sau cu formula "domnule presedinte al Parlamentului".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.