Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca social-democratii sunt "partial" iritati de inscrierea fostului lider PDL, Mihai Stanisoara, in PNL.

Intrebat daca exista o iritare in PSD fata de "transferul" lui Stanisoara in PNL, Sarbu a raspuns: "Partial, partial. Unii dintre colegi pe buna dreptate sunt nemultumiti ca acum lideri importanti din PDL isi cauta loc, fiind noi la putere, in Partidul National Liberal. PSD-ul a luat aceasta decizie si o respecta, chiar daca pe alocuri, sa spunem, in tara, nu putem controla chiar toata situatia, dar macar la nivel central, cand e vorba de lideri importanti, am respectat aceasta decizie de a nu le da sansa sa fie mereu la putere. Ne-am confruntat cu ei, i-am criticat, i-am aratat cu degetul si de-acum doar faptul ca au trecut la noi nu mai au nici un fel de vina, au devenit imaculati, sunt persoane de o moralitate politica inalta si ii luam pe toti in carul puterii? Nu cred ca e corect! Dar sigur, fiecare partid din alianta are propria sa politica, ce poate sa fie buna, poate sa nu fie buna. Dansii pot aprecia, nu cred ca ne putem noi implica in deciziile interne ale PNL-ului", a afirmat Ilie Sarbu la RFI Romania, potrivit realitatea.net.

De asemenea, liderul senatorilor PSD a afirmat ca va exista o discutie intre social-democrati si PNL pentru a se stabili ce "se va intampla in viitor".

"O discutie vom avea pe aceasta tema. Probabil, o clarificare, sa stim ce se intampla in viitor, daca mai vor sa vina oameni, domnul Duta, de exemplu sau eu stiu, domnul Blejnar sau alti domni sau vor sa treaca la PNL, PNL-ul ii va lua acum doar pentru ca se afla ei in Opozitie si ar da un mesaj pentru cei de la PDL?", a mai adaugat Ilie Sarbu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.