Premierul Victor Ponta a declarat, luni, intrebat daca este deranjat de trecerea unor lideri de la PDL la PNL, ca nu este deranjat de acest lucru si ca nu sunt semne de intrebare la PSD in aceasta privinta.

Intrebat daca il deranjeaza intrarile "pe banda rulanta" a celor din PDL in PNL, Ponta a raspuns: "Nu, nici pe banda rulanta, nici pe scari".

El a mai fost intrebat daca sunt semne de intrebare la PSD din prisma intrarilor de la PDL la PNL, dupa cum a declarat Liviu Dragnea. "Din punctul meu de vedere, nu", a raspuns el, potrivit MEDIAFAX.

Vicepremierul Liviu Dragnea, secretar general al PSD, a declarat, duminica seara, ca unitatea USL ar putea fi periclitata daca in PNL se vor inmulti tranferurile de la PDL care sa duca la o apropriere a celor doua formatiuni, mentionand ca PSD luat decizia de a nu accepta migratia politica.

"Nu cred ca putem vorbi de o migratie a pedelistilor in PNL, dar eu va pot spune foarte sincer, eu nu sunt foarte fericit sau n-as fi foarte fericit daca aceste intrari in PNL din partea PDL s-ar inmulti, pentru ca poate sa reprezinte un risc pentru USL. Intr-un judet unde un lider important PDL a fost ani de zile intr-un scandal foarte mare, intr-o lupta serioasa si cu PNL si cu PSD si de a doua zi sa intre in USL e o problema si daca aceste cazuri se inmultesc incepem sa avem probleme in judete si atunci exista riscul foarte mare sa apara fisuri din judete. La Mehedinti, am vorbit cu d-nul Duicu, care era foarte nervos dupa ce a intrat dnul Stanisoara (...) E bine sa ne gandim foarte serios cand facem asa ceva sa ne gandim la unitatea USL ca acesta a fost principalul argument pentru care oamenii ne-au dat acel vot zdrobitor", a declarat Dragnea intr-o emisiune la RTV.

Secretarul general al PSD a precizat ca premierul Victor Ponta nu a avut cunostinta de trecerea lui Mihai Stanisoara la PNL.

Totodata, el a mentionat ca spre deosebire de liberali PSD a luat decizia ca "deocamdata" sa nu accepte reprezentanti ai PDL in partid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.