Lderul PDL, Vasile Blaga, sustine ca "este destul de dificil de negociat" cu UDMR, dar ca in momentul in care Uniunea si-a asumat programul de guvernare alaturi de PDL lucrurile au mers foarte bine, mentionand insa ca in opozitie aceasta colaborare este una punctuala, "dar nu mai mult decat atat".

Vasile Blaga a declarat, sambata, la Sfantu Gheorghe, unde si-a prezentat motiunea "Romania Dreapta. PDL - Politica dincolo de lozinci", ca in timpul guvernarii PDL a avut o colaborare buna cu UDMR, transmite MEDIAFAX.

"In permanenta am avut o colaborare buna in guvernare cu UDMR. Guvernul Ungureanu nu a cazut din cauza lor, au votat toti pentru Guvern", a spus Blaga.

Liderul PDL a subliniat ca "este destul de dificil" de negociat cu UDMR, dar in momentul in care au colaborat la guvernare, pe care si-a asumat si formatiunea maghiara, "lucrurile au mers foarte bine".

"Cu UDMR este destul de dificil de negociat, dar in momentul in care ai un program de guvernare pe care si-l asuma si ei, lucrurile au mers foarte bine. In opozitie punctual colaboram, dar nu mai mult decat atat, si deocamdata asta este si dorinta domniilor lor", a precizat Vasile Blaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.