Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, spune ca nu a decis pana acum pe cine va sustine la sefia PDL si ca mai are nevoie de "cateva clarificari" ca sa-si formeze o opinie.

Ioan Oltean a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca in perioada aceasta are loc o "competitie corecta", chiar daca mai exista, pe ici, pe colo, "niste intepaturi", care i se par "absolut justificate".

"Cei trei candidati se deplaseaza in tara in vederea sustinerii motiunilor si capacitarii delegatilor sa-i sustina. Am avut, la Bistrita, o intalnire foarte reusita, zic eu, cu candidata Elena Udrea. Joi va veni Monica Macovei, iar sambata Vasile Blaga. Toate intalnirile vor avea loc in aceeasi locatie (un hotel de cinci stele - n.r.) pentru ca am decis sa avem aceeasi locatie, aceiasi participanti si aceleasi camere pentru insotitori ca sa nu fie niciun fel de repros la adresa organizatiei judetene Bistrita-Nasaud a PDL. Pe cei trei candidati o sa-i cazez in aceeasi camera", a spus Ioan Oltean, potrivit MEDIAFAX.

El a subliniat ca si la prezentarea Monicai Macovei si la cea a lui Vasile Blaga se vor afla in sala tot atatia membri ai PDL Bistrita-Nasaud ca si la prezentarea Elenei Udrea.

"Va asigur ca ne vom stradui sa avem aceeasi prezenta si sa asiguram o prezentare absolut normala a motiunilor. Avem printre cele mai numeroase delegatii la Conventia Nationala, 134 de delegati. Suntem intre primele zece organizatii in ce priveste numarul de delegati. Vom avea o atitudine constructiva dupa ce vom asculta motiunile si fiecare delegat isi va forma propria convingere in ce priveste candidatii sustinuti", a declarat Ioan Oltean.

Intrebat daca, personal, a decis pe care dintre candidati il va sustine, Ioan Oltean a spus ca mai are nevoie de "cateva clarificari".

"Mai am nevoie de cateva clarificari. De aceea ii astept pe ceilalti doi colegi la Bistrita, ca sa-mi fac propria mea parere intr-o perfecta concordanta cu realitatile pe care le sustin cei trei candidati. Sunt trei candidati foarte buni si nu m-am gandit si nu vreau sub nicio forma, in momentul acesta, sa descurajez pe unii si sa incurajez pe altii", a declarat el.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Oltean a fost intrebat daca va candida la o functie in Biroul Permanent National.

"Deocamdata, intreaga noastra preocupare este desfasurarea in conditii excelente a Conventiei Nationale cu un numar de 5.000 de participanti, alegerea presedintelui si a celorlalte structuri, urmand ca in cele doua saptamani care vor exista intre data Conventiei si Consiliul de Coordonare National sa vedem daca voi opta pentru o candidatura la nivelul BPN. Deocamdata nu am niciun fel de optiune si inclin in acest moment spre a ma mentine pe o pozitie pe care o am si actualmente (cea de vicepresedinte - n.r.)", a conchis Oltean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.