Elena Udrea, candidat la functia de presedinte al PDL, a anuntat, joi seara, la Vaslui, ca-si va intrerupe campania de prezentare a motiunii in cadrul filialelor din tara pentru a petrece 8 Martie in familie, dorind astfel sa le faca o surpriza mamei si sotului.

Aflata in plina campanie interna pentru sefia PDL, deputatul Elena Udrea a dat liber pe 8 martie staff-ului care o insoteste prin tara pentru ca fiecare sa poata sarbatori Ziua Femeii.

De altfel, Elena Udrea a anuntat ca va petrece 8 Martie in familie, dorind astfel sa faca o surpriza atat mamei, cat si sotului ei.

"Am decis ca, pe 8 martie, colegii sa stea acasa pentru ca asa mi se pare normal. Si eu, care-i promisesem mamei ca o sa ne intalnim dupa 23 martie (n.r.-alegerile din PDL), o sa-i fac o surpriza si o sa ne vedem maine (n.r.- vineri). O sa-i fac o surpriza si sotului, care o sa ramana surprins cand o sa ma vada, caci niciodata nu a stiut in campania asta cand sunt sau nu acasa. Asa ca o sa petrecem in familie, iar daca este si o zi frumoasa, cu atat mai bine, pentru ca vom iesi undeva in oras", a declarat, joi, Elena Udrea, transmite MEDIAFAX.

Deputatul Elena Udrea a fost prezenta, joi seara, in Vaslui, unde, in fata a aproximativ 120 de membri PDL, si-a prezentat motiunea cu care candideaza la sefia partidului, "Noul PDL, o noua Romanie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.