Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca va solicita Delegatiei Permanente sa caute o formula prin care Mihai Stanisoara sa poata indeplini "atributiile" functiei de vicepresedinte, el aratand ca nimeni nu are de gand sa incalce Statutul partidului.

Intrebat cum va ajunge Stanisoara sa ocupe o functie de vicepresedinte al PNL, in conditiile in care aceasta functie trebuie aleasa la Congres, Antonescu a precizat: "Este o propunere pe care o voi face nu acum la Biroul Politic, ci la Delegatia Permanenta, spre a cauta o formula prin care sa poata indeplini aceste atributii".

Potrivit MEDIAFAX, el a spus ca nu se va incalca Statutul PNL pentru ca Stanisoara sa ocupe o functie de vicepresedinte.

Intrebat daca Stanisoara va avea atributii de vicepresedinte sau va ocupa efectiv o functie de vicepresedinte, Antonescu a precizat: "O sa vedem la Delegatia Permanenta, va asigur ca nimeni nu are de gand sa incalce Statutul".

Antonescu a mai spus ca Delegatia Permanenta detine practic toate deciziile majore ale partidului in perioada dintre Congrese.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.