Noul membru al PNL, Mihai Stanisoara, a declarat, miercuri, ca nu s-a regasit in cele trei motiuni pentru sefia PDL. De asemenea, politicianul a precizat ca Vasile Blaga este "uzat" si "obosit", iar Monica Macovei "spune si lucruri trasnite in UE".

Stanisoara a afirmat ca nici unul dintre cei trei candidati la presedintia PDL nu reprezinta o solutie pentru partid. "Cel pe care l-am crezut mai potrivit este Adriean Videanu, cel care intelege cu adevarat dreapta", a precizat Stanisoara, la Realitatea TV.

"Vasile Blaga nu a respectat pe nimeni si nimic in partid, nici pe mine (...) Uitati-va la el, e uzat, e obosit!", a afirmat politicianul despre actualul lider al democrat-liberalilor.

In ceea ce priveste lupta pentru sefia PDL, Stanisoara a afirmat ca Blaga si Udrea au cele mai mari sanse, deoarece motiunea Monica Macovei este "aproape inexistenta".

Mai mult de atat, politicianul a afirmat ca nu este mereu de acord cu declaratiile Monicai Macovei despre Romania in Parlamentul European si in institutiile europene. "Spune si multe lucruri trasnite", a precizat Stanisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.