Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, referitor la trecerea lui Mihai Stanisoara la PNL, ca nu "ideile liberale l-au indemnat sa faca acest pas, ci oportunismul", intrucat in urma cu doua saptamani si jumatate, la votarea bugetului, a avut "un discurs foarte acid la adresa USL".

"In opozitie atunci cand este greu se cern cu adevarat caracterele. Domnul deputat Mihai Stanisoara nu a invocat niciun motiv si nu a putut invoca de fapt niciunul pentru a parasi PDL care i-a oferit totul: ministru, presedinte al mai multor comisii parlamentare, consilier prezidential la un moment dat si, nu in ultimul rand, si-a dorit chiar si functia de lider al grupului parlamentar din Camera Deputatilor, acum o luna. Iata tot ce si-a dorit. Pe de alta parte nu ideile liberale l-au indemnat sa faca acest pas, ci oportunismul, pentru ca nu mai departe de acum trei saptamani, mai exact doua saptamani si jumatate, la votarea bugetului de stat, a avut un discurs foarte acid la adresa PNL, PSD, USL-ului", a afirmat, miercuri, intr-o conferinta de presa, la Craiova, Vasile Blaga, potrivit MEDIAFAX.

"As vrea sa fac doua precizari: una - desigur imi pare rau cand pierdem un coleg, dar prin plecarea a astfel de colegi partidul ramane mai curat si a doua afirmatie pe care vreau sa o fac - un cotidian central, care de ceva timp este trompeta unora care si-au depus motiunea, dupa ce saptamana trecuta l-au trecut pe domnul Stanisoara printre sustinatorii acelei motiuni, azi minte si spune ca m-as fi intalnit saptamana trecuta, intr-o locatie din Bucuresti, o si spune, cu domnul Sorin Frunzaverde si Stanisoara. Nu m-am intalnit. Le spun ca nu vor castiga astfel puncte in interiorul partidului, mintind. Si nu ii vor face bine nici candidatului pe care il sustine", a mai adaugat presedintele PDL.

De asemenea, Blaga a spus ca, "indiscutabil", este vorba despre "o tradare a lui Stanisoara".

Intrebat daca Mihai Stanisoara a avut vreun repros la adresa PDL, Vasile Blaga a spus: "Domnul Stanisoara nu avea ce reprosa, daca dorea putea sa depuna o motine in partid, daca ii dorea binele. Dar repet a avut tot ce si-a dorit de la partidul acesta".

Citeste si: Mihai Stanisoara: Nu am discutat cu colegii din PDL despre plecarea la PNL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.