Europarlamentarul Monica Macovei, candidat la presedintia PDL, a declarat, marti, ca Vasile Blaga si Elena Udrea, contracandidatii sai, "au pierdut batalii electorale si nu vor aduce electoratul spre PDL".

"Ce ne diferentiaza de celelalte doua motiuni am spus: credibilitatea si faptul ca am dovedit ca facem lucruri bune. Si as mai spune ceva: atat Vasile Blaga cat si Elena Udrea au pierdut in partid, au pierdut batalii electorale, in decembrie 2012 si Bucurestiul la Primaria generala si la primariile de sector. Prin urmare, nu cred ca ei vor aduce aceste reforme si nu vor aduce electoratul spre noi, spre PDL", a precizat Monica Macovei, la o intalnire cu membrii PDL din Sectorul 1, transmite MEDIAFAX.

Ea a vorbit despre motiunea "Reformistii", pe care o sustine in competitia pentru sefia PDL.

"Motiunea noastra este diferita de a celorlalti prin faptul ca noi suntem credibili in comparatie cu ceilalti doi competitori, Vasile Blaga si Elena Udrea. Tot ce am facut ca ministru al Justitiei am aratat ca am facut bine", a mai spus Monica Macovei.

Ea a aratat ca primul pas este recastigarea electoratului Capitalei. Potrivit lui Macovei, sunt importante alegerile europarlamentare dar si desemnarea unui candidat "propriu si puternic la Presedintie in 2014 cu mentalitate de invingator".

"Cred ca suntem capabili sa avem un prezidentiabil care sa castige si care sa aibe aceasta mentalitate", a adaugat Monica Macovei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.