Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ca o alianta PDL-PNL ar fi normala deoarece, din punct de vedere ideologic, partidele se aseamana. Pe de alta parte, liderul PDL a afirmat ca nu se vede la guvernare cu Dan Diaconescu si PP-DD.
"O guvernare normala ar fi cea cu PNL, pentru ca noi nu avem probleme din acest punct de vedere, n-am avut niciodata, in a pune la punct un program de guvernare alaturi de ei, in a stabili tinte de TVA, tinte de cota unica cu PNL, n-am avut niciodata problemele astea. Pe cand in 2009, cu PSD n-am putut face nimic, doar la reducerea cheltuielilor a fost adoptat un singur lucru, pentru reducerea cheltuielilor ii trimitem acasa in concediu fara plata. Ar fi naturala o alianta cu PNL, dar este mult pana atunci. Eu le doresc sa ramana impreuna si sa plateasca impreuna", a declarat Blaga, potrivit realitatea.net.

"Iata, punctual, cum este situatia motiunii Schengen, vom colabora in Parlament pentru a putea depune o motiune simpla. Asa cum am contestat la Curtea Constitutionala statutul parlamentarilor si am avut nevoie de o semnatura in Senat si ne-au dat-o de la PP-DD. (...) Din punctul acesta de vedere mai avem multe de facut si putem colabora pe astfel de teme, in schimb nu ma vad la guvernare cu domnul Dan Diaconescu", a mai adaugat liderul PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.