Mihai Razvan Ungureanu: "USL doreste Romania in afara UE. Cerem demisia premierului si a ministrului de Externe".

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, ca USL doreste Romania in afara UE, iar declaratiile lui Victor Ponta si Titus Corlatean privind Schengen au "o logica de o toxicitate fara precedent", aratand ca cere demisia celor doi, scrie MEDIAFAX.

"Guvernantii se dezintereseaza total de acest proces de integrare in UE. USL doreste Romania in afara UE (...). Declaratiile domnilor Victor Ponta si Titus Corlatean au o logica de o toxicitate fara precedent. In momentul in care spunem ca putem trai si fara Schengen, replicam ce ne intereseaza UE? Putem trai si fara UE. Ce ne intereseaza locurile de munca? Putem trai si fara locuri de munca. Ce ne intereseaza prosperitatea? Putem trai si in rau", a spus Ungureanu, la o conferinta de presa.

El a adaugat ca aceasta logica este "criminala" la adresa cetatenilor romani si este "o atitudine de un cinism revoltator".

"Pe buna dreptate cerem demisia primului-ministru si a ministrului de Externe", a mai spus Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.