Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a fost internat sambata la Spitalul Militar, la sectia Cardiologie, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Marinescu.

Fostul senator PRM a precizat va in acest moment starea lui C.V, Tudor este buna si ca acesta va fi externat duminica. Astfel, Corneliu Vadim Tudor s-a internat la Spitalul Militar sambata dimineata, in jurul orei 09.45, la sectia de boli cardiovasculare si nu da voie medicilor sa dea mai multe informatii despre situatia lui.

"In final, e bine. E o personalitate puternica, a facut sport de performanta", a mai spus Marius Marinescu despre Corneliu Vadim Tudor.

"Face niste analize, nu e o problema deosebita. Face niste analize pentru ca a avut glicemia mai marita pana acuma si ceva tensiune. Si ca sa previna orice chestie, face analizele astea sa-i dea o medicamentatie mai buna, asta-i tot. La noi la Militar, ca sa evite orice surpriza face analizele", a declarat Marcu Tudor, fratele europarlamentarului, pentru stirileprotv.ro.

"Este in ordine, urmeaza sa faca niste analize ca sa i se dea o medicamentatie corespunzatoare pe ambele probleme pe care le are, cu glicemia si cu tensiunea." - a mai spus Marcu Tudor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.