Candidatul la sefia PDL Elena Udrea a spus, raspunzand unei intrebari, ca nu va fi vreodata sefa lui Traian Basescu in PDL, adaugand ca nu se stie "sub ce forma" va continua acesta sa faca politica, dar a afirmat ca seful statului, "daca va vrea vreodata sa conduca PDL, evident ca-l va conduce".

Elena Udrea a fost intrebata, sambata, la Sibiu, unde a ajuns pentru a-si prezenta motiunea pentru alegerile interne din PDL, daca va fi vreodata sefa lui Traian Basescu in PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Situatia asta nu se va intampla vreodata. In orice situatie, nu voi putea fi eu vreodata sefa lui Traian Basescu", a raspuns Elena Udrea, citata de MEDIAFAX.

La finalul intalnirii cu membrii PDL, ea a fost intrebata de ce spune ca nu va fi niciodata sefa lui Traian Basescu in PDL.

Ea a apreciat ca "Traian Basescu este cel mai credibil lider al dreptei in acest moment, iar electoratul PDL si al presedintelui se confunda in mare parte. Cred ca trebuie sa continuam sa fim intr-un parteneriat, intr-o echipa, si dupa 2014. Sub ce forma Traian Basescu va continua sa faca politica, trebuie sa ne spuna chiar dansul. Daca va vrea vreodata sa conduca PDL, evident ca-l va conduce Traian Basescu", a declarat Elena Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.