Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, vineri, ca atuul sau pentru sefia PDL este "credibilitatea" si a evitat sa spuna daca isi va da demisia din partid in cazul in care nu va castiga presedintia PDL, mentionand ca "poate domnul Blaga si-ar dori" sa plece ea din partid.

Monica Macovei a fost intrebata, dupa ce a depus motiunea "Reformistii" pentru sefia PDL, daca intentioneaza sa plece din PDL in cazul in care va inregistra un esec la Conventia partidului din 23 martie.

"Suntem pe cursa de 200 de metri, noi din start ne-am concentrat sa castigam. In acest moment iau in calcul castigarea bataliei in partid si castigarea conducerii partidului. Poate domnul Blaga si-ar dori sa plec, dar, repet, pentru mine aceasta este prioritatea (castigarea conducerii PDL - n.r.)", a precizat Macovei, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

Ea a aratat ca ar fi oportun ca presedintele Basescu sa vina la Conventia PDL daca este invitat. Intrebata daca presedintele ar trebui sa vina la Conventia PDL, Moncia Macovei a raspuns: "Da, daca e invitat si daca vrea sa vina sa vorbeasca, de ce nu? E o conventie publica".

Macovei a mai spus ca motiunea sa "Reformistii" a fost semnata de 400 de membri PDL, dar de niciun presedinte de organizatie.

"Atuul meu principal este credibilitatea, intotdeauna am facut ce am promis ca fac", a afirmat Monica Macovei.

Ea a aratat ca a depus motiunea "Reformistii" pentru sefia PDL la 1 martie "ca un semn de inceput de primavara, care sa fie si un martisor pentru PDL".

De asemenea, Macovei a spus ca de sambata incepe campania in filiale, prima vizata fiind Capitala, care a fost pierduta si pe care reformistii ar dori sa o recucereasca.

Monica Macovei a venit la depunerea motiunii insotita de fostul ministru al Afacerilor Externe Theodor Baconschi, de Sever Voinescu si de Ionut Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.