Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca este un lucru normal ca serviciile de informatii sa il ajute pe Victor Ponta. De asemenea, Antonescu a afirmat ca nu crede ca premierul este sprijinit de aceste institutii intr-un joc politic impotriva sa.

"Daca serviciile il asista pe Victor Ponta, e un lucru absolut normal pe care il salut, e premier si e normal ca ceea ce pot oferi serviciile - informatii (n.r.- sa-i ofere). Eu cred ca serviciile il ajuta, se vede ca il ajuta, inseamna ca serviciile isi fac datoria si avem un premier puternic", a declarat liderul PNL, la Realitatea TV.

"Despre ideea unui joc, unui partizanat politic nu cred, poate unii ar vrea s-o faca, doar ca Victor Ponta, ca si alti colegi, suntem alesii cetatenilor. Nu cred ca Ponta ar da sustinerea cetatenilor pe sustinerea unor institutii care nu cu asta trebuie sa se ocupe. Nu cred ca in acest fel il sustin serviciile pe Ponta", a mai adaugat Antonescu.

Presedintele PNL a vorbit si despre faptul ca cineva din mediul politic incearca sa creeze o bresa intre el si Victor Ponta.

"Se fac eforturi extraordinare, nu stiu de catre cine, poate din mediul nostru politic, pentru a se crea o bresa intre mine si Ponta. Totusi, secretul USL cat a tinut pana acum si faptul ca lucrurile merg bine, au tinut de relatia aceasta politica si personala bazata pe incredere. Ponta are confortul, securitatea acestei atitudini din partea mea", a precizat Crin Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.