Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, referitor la intentia lui Traian Basescu de a ramane in politica dupa 2014, ca acesta "a fost tot timpul in politica", nefiind niciodata un presedinte "obiectiv, independent si deasupra intereselor partinice".

Intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, daca l-a surprins anuntul lui Traian Basescu potrivit caruia va ramane in politica si dupa incheierea mandatului de presedinte, in 2014, Iohannis a raspuns ca nu, transmite MEDIAFAX.

"Pe mine nu m-a surprins si cred ca pe nimeni nu a surprins. Pe mine recunosc ca m-a surprins surprinderea unor comentatori. Pai a plecat vreodata din politica? A fost vreodata acel presedinte obiectiv, independent si deasupra intereselor partinice? Niciodata", a spus Iohannis.

El a afirmat ca Traian Basescu a fost "tot timpul partinitor".

"A tinut partea PDL, ba chiar a tinut un fel de guvern marioneta. A jucat rolul opozitiei cand a venit USL la putere. Nu stiu de unde surprinderea. A fost tot timpul in politica si acolo va ramane", a spus Iohannis.

El a mai fost intrebat daca presedintele Traian Basescu l-a contactat dupa intrarea in PNL, Iohannis afirmand ca nu si spunand ca relatiile dintre el si seful statului "s-au racit" in timp.

Citeste si: Basescu s-a razgandit: Nu pot fi pensionar dupa ce predau cheile de la Cotroceni


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.