Fostul lider al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, la lansarea motiunii Elenei Udrea pentru sefia partidului, ca obiectivul acesteia ca PDL sa revina la guvernare in 2016 este realizabil, adaugand ca stie "tenacitatea de care da dovada" aceasta.

Emil Boc a declarat, la Cluj-Napoca, la lansarea motiunii "Noul PDL, o noua Romanie" a candidatului la sefia partidului Elena Udrea, ca "soarta PDL este parte la ceea ce inseamna soarta tarii si guvernarea in viitor".

"Am spus, miercuri, explicit, ca o sustin pe Elena Udrea pentru sefia PDL si vreau sa aduc cateva argumente in aceasta optiune. Ceea ce si-a propus Elena Udrea ca principal obiectiv, si anume revenirea PDL la guvernare in 2016, ca principal partid de guvernare, este unul care se poate realiza. O cunosc, stiu ce poate, stiu tenacitatea de care da dovada, stiu capacitatea organizatorica de a putea mobiliza oamenii", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

El a afirmat ca PDL are nevoie de "o schimbare de ritm" si trebuie sa faca "o opozitie de fier la USL", nu una "de catifea".

"USL guverneaza fara opozitie, iar acest lucru este daunator pentru democratia din Romania si pentru PDL, pentru ca a face opozitie de catifea - mai bine nu o faci, nu aduce voturi", a sustinut Emil Boc.

El a subliniat ca Elena Udrea a aparat intotdeauna masurile Guvernului Boc si de aceea a apreciat-o.

"De aceea am apreciat-o si o apreciez in continuare. A avut forta si taria sa apere niste lucruri corecte din punct de vedere economic pentru tara. Avem nevoie la conducerea partidului de un om care sa mentina electoratul, presedintele, alaturi de PDL, si sa recastigam electoratul pierdut. Cu un alt candidat sansele sunt zero de a pastra acest electorat al PDL, pe care il avem in parteneriat cu presedintele", a mentionat Boc.

Citeste si: Boc: O sustin pe Udrea la sefia PDL. Macovei ar fi un candidat exceptional la prezidentiale

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.