Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Pitesti, ca PDL nu are nevoie de concurs de frumusete intre oamenii politici care doresc sa ajunga in fruntea partidului, ci de "motiuni vizionare".

"In cazul confruntarii din interiorul PDL, competitia intre candidatii la pozitia de presedinte al partidului ar trebui sa fie o competitie de programe, care sa nu se adreseze doar PDL, ci sa exprime si pozitia pe care un candidat ar putea-o avea fata de tot ceea ce inseamna centru-dreapta in Romania, partide politice, electorat, sfera societatii civile, simpatizanti. Nu motiuni care sa evoce strict supravietuirea PDL, ci motiuni vizionare. Nu concurs de frumusete intre oamenii politici care doresc sa ajunga in fruntea partidului", a declarat Mihai Razvan Ungureanu, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat de jurnalisti daca se va pronunta in favoarea unuia dintre candidatii la functia de presedinte al PDL, Ungureanu a raspuns: "Nu avem preferinte, putem sa avem opinii personale, dar le pastram pentru noi. Nu cred ca e nevoie ca vocea noastra sa se adauge la un vacarm politic deja existent. Nu vedem ce bine am face PDL daca noi ne-am pronunta acum asupra cuiva. Tot asa, nu vedem ce bine ar face dreptei romanesti in general. (...) Este nevoie de unitatea vocilor, este nevoie de o unitate de actiune politica, este nevoie de coeziune in activitatea politica in opozitie. Credem ca este nevoie de proiecte unice, cu nume si prenume unice in ceea ce priveste prezidentialele si in ceea ce priveste anul 2016. Am militat si militam in continuare pentru unitatea dreptei, pornind de la o veche zicala romaneasca, al carei adevar nu poate fi contrazis: unirea face puterea".

Unugureanu a participat miercuri la o conferinta de presa organizata la Pitesti, cu ocazia inaugurarii sediului organizatiei judetene Arges a Fortei Civice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.