Deputatul Ion Stan a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca ar fi pretins sume importante de bani in schimbul carora s-ar fi angajat fata de omul de afaceri Nicusor Dima, care i-ar fi sponsorizat campania electorala, ca ii va obtine contracte cu statul.

"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Stan Ion, deputat in Parlamentul Romaniei, in sarcina caruia s-au retinut doua infractiuni de trafic de influenta", se arata intr-un comunicat remis miercuri de Directia Nationala Anticoruptie.

Potrivit rechizitoriului, in perioada 12 -14 noiembrie 2012, Stan a solicitat denuntatorului (Nicusor Dima) 130.000 lei, bani destinati achizitionarii combustibilului necesar unor autoturisme ce urmau a fi folosite in cursul campaniei electorale, precum si achizitionarii de produse alimentare ce urmau a fi impartite in preajma alegerilor parlamentare.

Citeste si: DNA: Ion Stan a primit de la denuntator si produse pentru campanie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.