Baroneasa Emma Nicholson, fost raportor al Parlamentului European pentru Romania, a fost, duminica, la penitenciarul Jilava, pentru a-l vizita pe fostul premier Adrian Nastase.

Emma Nicholson nu a facut declaratii jurnalistilor.

Potrivit MEDIAFAX, aceasta ducea in mana mai multe carti la plecarea de la penitenciar.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, referindu-se la vizita Emmei Nicholson, ca aceasta este una normala, avand in vedere relatia de colaborare pe care cei doi au avut-o.

"Vizita este una absolut normala. Doamna Nicholson este un europarlamentar cunoscut. (...) E un gest normal si trebuie sa-l vedem ca un gest absolut normal intr-o Romanie normala", a spus Zgonea.

El a aratat ca Emma Nicholson a avut o relatie extraordinara cu Nastase, cei doi colaborand in cadrul unor proiecte de rezonanta pentru UE si Romania.

"Prieteniile se pastreaza. Noi de foarte multe ori consideram ca prieteniile se castiga. E un semnal ca peste bataliile politice, peste discursurile mai putin constructive, prieteniile raman, se pastreza. Oameni politici europeni au inteles acest lucru", a spus Zgonea.

Baroneasa Emma Nicholson a fost raportor al Parlamentului European pentru Romania in perioada 2000-2004, cand Adrian Nastase a fost prim-ministru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.