Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Congresul PNL, ca doreste sa fie in continuare un prim-ministru al USL si ca nu vrea sa-si imagineze cum ar arata la guvernare cu Dan Diaconescu si nici liberalii cu Elena Udrea si Vasile Blaga.

"Sunt constient de faptul ca sunt prim-ministru al Guvernului USL, ca am ajuns in aceasta functie prin voturile militantilor, primarilor, consilierilor, parlamentarilor PNL in egala masura cu a celor PSD, PC, UNPR. Vreau in continuare sa conduc un guvern al USL", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

"Nu as vrea sa ma imaginez sau sa va imaginati dumneavostra cum as arata la guvernare cu domnul Dan Diaconescu sau dumneavoastra cu doamna Udrea si domnul Blaga", a adaugat Ponta.

El a aratat ca a fost foarte multumit de colegii PNL care fac parte din echipa guvernamentala si ca va incerca in continuare sa fie un prim-ministru al USL, nu doar al PSD.

Citeste si: Ponta: Daca voi gasi pe cineva sa-l pun premier, in mod sigur nu va fi "primarul Iohannis"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.