Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat, joi, la finalul sedintei Delegatiei Permanente a PNL, ca nu se viseaza presedinte al partidului, dar a precizat ca este posibil sa fie printre persoanele care sa "intre in discutie" pentru aceasta pozitie, cand se va pune problema.

"Daca intr-un viitor, candva, se va pune problema presedintiei de partid, este posibil sa fiu dintre persoanele care vor putea intra in discutie, nu mai mult. Nu pot sa formulez ca visez la aceasta functie, dar daca odata se va pune problema, evident ca voi fi dispus sa discut chestiunea", a afirmat edilul Sibiului, potrivit MEDIAFAX.

El a fost intrebat daca va avea aceasta optiune in 2014, cand presedintele PNL ar putea deveni presedinte al Romaniei. "Atunci o vom discuta in 2014", a replicat primarul.

Iohannis a fost intrebat daca este dispus sa ocupe pozitia de presedinte al PNL.

"Va dati seama, din moment ce am facut pasul de a intra in PNL, de a accepta o candidatura care mi s-a propus, sunt consecvent si discut si discutiile ulterioare care pot aparea din acest statut", a sustinut Iohannis.

El a mai afirmat ca a fost primit "exceptional" de bine in PNL.

"Am ramas chiar surprins de cat de bine am fost primit, le-am multumit colegilor, sper sa am ocazia sa o fac si maine. Nu a venit absolut nimeni sa spuna ca i se pare suspect, toti care au venit sa-mi spuna ceva m-au felicitat sau au spus ca li se pare un lucru bun", a relatat Iohannis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.