Fostul presedinte al PDL Emil Boc i-a cerut actualului lider al formatiunii, Vasile Blaga, sa faca opozitie la USL, nu la propriul partid, considerand ca atacurile acestuia la adresa fostilor presedinti "dezbina in loc sa uneasca".

Emil Boc a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX ca Vasile Blaga "greseste fundamental" daca apreciaza ca ii creste simpatia in PDL atacandu-l pe presedintele Traian Basescu.

"Presedintele PDL, Vasile Blaga, sa faca opozitie la USL si nu la propriul partid. Atacurile la adresa fostilor presedinti fac rau partidului si dezbina in loc sa uneasca. Domnul Blaga greseste fundamental daca apreciaza ca ii creste simpatia in PDL daca il ataca pe presedintele Traian Basescu", a spus Boc.

El a afirmat ca PDL, ca partid care a dat presedintele Romaniei si a guvernat tara,"trebuie sa se defineasca prin maturitate si opozitie de fier la adresa puterii, si nu prin atacuri la guvernarea propriului partid si a fostului presedinte Basescu".

Citeste si: Basescu: Nu pot avea dialog cu liderii PDL cat timp conducerea e asigurata de actuala echipa


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.