Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, duminica, despre faptul ca Vasile Blaga a spus ca romanii stiu ca seful statului o sustine pe Elena Udrea, de aici si criticile la adresa conducerii PDL, el raspunzand: "O, saracul!".

Presedintele a mers, duminica seara, la un hipermarket din Capitala, unde a facut cumparaturi.

Potrivit MEDIAFAX, intrebat, la plecare, despre faptul ca i-a raspuns Elenei Udrea la telefon cand aceasta l-a anuntat despre candidatura la sefia PDL, iar lui Vasile Blaga nu i-a raspuns, Basescu a replicat: "Una era in decembrie, alta e acum. Si am raspuns la foarte multi".

Intrebat despre faptul ca este acuzat ca face campanie pentru Elena Udrea, Basescu a raspuns, razand: "Cand o fi spus si trasnaia asta?".

Un reporter a relatat ca Vasile Blaga a spus ca este evident, si ca toti romanii stiu ca presedintele o sustine pe Elena Udrea, de aici si declaratiile critice.

"La adresa cui?", a intrebat presedintele, iar reporterul a raspuns: "La adresa domnului Blaga", la care seful statului a replicat, razand: "O, saracul!".

Intrebat daca se poate spune ca o sustine pe Elena Udrea pentru sefia PDL, sau mai mult decat pe Vasile Blaga, Basescu a raspuns: "Eu sustin o solutie care sa dea perspective PDL-ului. Care o fi aceea, vor decide participantii la Conventie si cei care deocamdata sunt in competitia asta. Dar in niciun caz nu pot sustine o solutie care ingroapa PDL-ul".

Intrebat de ziaristi daca ar exista o candidatura mai buna la sefia PDL decat Vasile Blaga si Elena Udrea, Basescu a raspuns: "Daca mi-o spuneti voi".

Intrebat daca Gheorghe Falca isi va anunta candidatura la sefia PDL, Basescu a raspuns ca nu stie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.