Elena Udrea a sustinut vineri la Roman o conferinta de presa pentru a-si anunta oficial candidatura pentru presedintia PDL, relateaza MEDIAFAX.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ca este momentul in care se poate da startul unei alte perioade in PDL, "perioada post Basescu", si a aratat ca "partidul trebuie sa stea singur din acest moment pe picioarele lui".

"Este momentul cand fiecare dintre noi trebuie sa ne asumam, sa contribuim la ceea ce urmeaza sa se intample cu acest partid. Este momentul la care, unindu-ne, putem da startul unei alte perioade in PDL: perioada post-Basescu. (...) Problema este ca, daca in timpul guvernarii, asa cum a fost ea, am luat 23 la suta in vara, din iunie pana in decembrie, fiind in opozitie, partidul a pierdut un milion de voturi", a spus Elena Udrea.

"Aceasta stare de fapt a creat dezamagire, dar risca sa ne duca pe un drum inchis, risca sa dea impresia in partid ca nu mai exista perspectiva pentru PDL, risca sa ne faca sa nu mai castigam alegerile nici in 2014, nici in 2016, risca sa faca din PDL un PNTCD", a subliniat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.