Traian Basescu nu a avut lucururi bune de zis despre directia in care merge partidul PDL.

Presedintele Traian Basescu a declarat la Primaria Cluj-Napoca, unde a avut o scurta intalnire cu primarul Emil Boc, ca PDL nu mai are un lider care sa tracteze partidul, scrie MEDIAFAX.

"Este nevoie de un PDL revitalizat, care sa fie alternativa, pentru ca asa cum merge acum ma tem ca se indreapta spre zona marginala a politicului. Partidul are nevoie de un lider care sa il tracteze".

Seful statului a mai spus ca elita PDL "nu depaseste media si medicritatea politicului: "Iti trebuie forta unui partid, dar si un politican, doi-trei care sa fie peste mediocritatea politicului".

Intrebat de jurnalisti, joi, la Primaria Cluj-Napoca, daca a venit acum vremea in care Emil Boc sa fie apreciat, seful statului a raspuns ca alegerea acestuia in functia de primar a fost un lucru extraordinar.

"Cand si el, si eu - ca nu numai el - si mai e cineva, Elena Udrea, eram batuti cu pietre la Bucuresti, el a venit la Cluj, la el acasa, si a castigat mandatul de primar. A fost un lucru extraordinar, nu numai pentru el, ci si pentru mine", a spus Traian Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.