Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca nici Vasile Blaga, nici Elena Udrea nu pot reforma Partidul Democrat Liberal in acest moment.

"Cred ca niciuna dintre candidaturi nu este de natura sa schimbe ceva din ce avem acum si nici din ce am avut pana acum in partid. Adica niciunul dintre cei care si-au anuntat candidatura, nici domnul Blaga, nici doamna Udrea nu sunt cei care pot sa reformeze partidul. Iar cand spun sa reformeze ma refer la o schimbare profunda, la o schimbare totala, la o pozitie adevarata. Zilnica, prin evenimente, nu numai prin conferinte de presa, la reactii imediate la toate porcariile care se intampla. Ma refer la restructurarea partidului, cei cu contracte cu statul, cei cu probleme, cei care au lucrat cu PSD sau cu USL in campanie. O parte au venit prin tradare, din alte partide. La astfel de lucruri ma refer. Eu cred in integritate, orice s-ar intampla si pana la capat merg pe acest drum", a declarat Macovei, potrivit B1 TV.

De asemenea, intrebata daca a luat o decizie privind propria candidatura, europarlamentarul a afirmat ca a luat in calcul posibilitatea.

"Nu am luat o decizie, nu am spus nu. Am vazut ce a scris colegul Papahagi, dar nu am discutat acest lucru. Impartasesc aceasta idee, dar nu am luat o decizie. Pot sa spun ca candidez, stiind de la inceput ca nu voi castiga. Dar repet, nu am luat o decizie", a mai adaugat Monica Macovei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.