Liderul PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a declarat ca decizia Elenei Udrea de a candida la sefia partidului va dinamiza competitia si va genera o "batalie politica".

"Este o candidatura oarecum surpriza, dar, intr-un fel sau altul, foarte binevenita. Se deschide o competitie puternica in partid. Mai asteptam probabil si alte candidaturi. S-a deschis doar lista. Vom vedea cine sunt cei care vor sa ajunga in fruntea PDL. Ceea ce astept de la fiecare este ca obiectivul principal pe care sa il aiba in vedere este mentinerea partidului unitar si cresterea atractivitatii partidului, nu dezbinarea lui, asa cum incearca unii sa induca. Eu cred ca amandoi (Vasile Blaga si Elena Udrea - n.r.) si toti cei care vor mai intra in cursa sunt oameni responsabili care tin la partid si nu candideaza unul impotriva celuilalt, ci candideaza pentru ca partidul sa creasca si sa devina din ce in ce mai atractiv si cu sanse mari la alegerile care urmeaza in anii urmatori", a declarat Oltean, potrivit realitatea.net.

De asemenea, liderul PDL a afirmat ca aparitia Elenei Udrea in competitia pentru sefia PDL va genera o "batalie politica".

"Cu siguranta ca aparitia Elenei Udrea in cursa va dinamiza competitia. O femeie parca te obliga mai mult, te motiveaza mai mult intr-o astfel de competitie si sunt absolut convins ca vom asista la o batalie politica, in sensul cel mai bun al acestui cuvant, fara precedent in PDL si care va avea un singur obiectiv, acela de a aduce partidului cat mai multe procente", a mai adaugat Ioan Oltean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.