George Becali a demisionat din PNL si va activa ca parlamentar independent, a anuntat, luni, presedintele PNL, Crin Antonescu.

Potrivit MEDIAFAX, Antonescu a spus ca demisia este un act unilateral.

El a tinut sa precizeze ca Becali va activa in continuare ca parlamentar independent.

George Becali a fost condamnat, luni, definitiv, de completul de cinci judecatori al instantei supreme la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru sechestrarea celor care i-au furat limuzina, pedepse similare fiind dispuse si in cazul garzilor sale de corp.

Instanta a dispus suspendarea executarii pedepsei de trei ani de inchisoare in cazul lui Becali pe o perioada de opt ani, timp in care acesta va trebui sa respecte mai multe obligatii ce ii vor fi impuse de serviciul de probatiune din zona domiciliului sau.

George Becali isi pastreaza mandatul de deputat, daca in sentinta de condamnare nu se specifica pierderea drepturilor electorale, a declarat, luni, deputatul PSD Eugen Nicolicea, secretar al Camerei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.