Premierul Victor Ponta inventeaza "teme dupa teme" atunci cand se afla in dificultate, noua tema fiind "ruperea pactului cu presedintele", a declarat, luni, presedintele PDL Vasile Blaga.

"Ponta nu vine decat sa accentueze ca nu il intereseaza modul in care guverneaza tara, ci propria imagine. Cand este in dificultate inventeaza teme dupa teme, sa abata atentia publicului (...) Sa isi faca treaba in tara si sa se apuce de absorbtia fondurilor europene", a declarat Blaga, inaintea sedintei BPN al PDL.

Potrivit MEDIAFAX, premierul Victor Ponta a afirmat, duminica seara, ca acordul de colaborare semnat cu presedintele Traian Basescu ramane in vigoare si este unul important pentru Romania desi considera ca multe dintre elementele din document privind pozitia care trebuie adoptata de Romania in probleme externe nu mai sunt valabile.

Seful Guvernului s-a referit astfel la prevederile din acord privind legarea aderarii la Schengen de Mecanismul de Cooperare si Verificare si bugetul comunitar al Romaniei pentru perioada 2014-2020.

Citeste si: Ponta: Acordul ca Basescu e valabil, presedintele nu l-a incalcat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.