LifeStar 24 Mai 2018 12:26
Probabil ca multe persoane au observat ca in ultima perioada Jada Pinkett, sotia actorului Will Smith, poarta un turban oriunde merge. Actrita a dezvaluit pe contul sau de Facebook motivul pentru care recurge la acest mic "artificiu", vorbind despre boala de care sufera.

"Multa lume m-a intrebat de ce port in ultima vreme turban. Este ceva despre care voiam demult sa vorbesc, dar este un subiect dificil pe care trebuia pana la urma sa-l abordez", dezvaluie actrita, care sufera de o boala rara care ii provoaca alopecie.

"M-am confruntat cu probleme de cadere a parului. A fost groaznic cand a inceput. Intr-o zi, la dus, m-am trezit ca aveam in mana suvite intregi de par. A fost unul dintre acele momente ale vietii mele in care m-am cutremurat de panica.

Medicii nu stiu ce se intampla cu mine.

Chiar si cu teama pe care o simt in continuare am invatat sa privesc aceasta boala din punct de vedere spiritual si sa ma inspir din exemplul de tarie si vointa al oamenilor care se confrunta cu lucruri cu adevarat cutremuratoare, precum cei care sufera de cancer sau au un copil bolnav. Ii vad cat de curajosi sunt, iar exemplul lor imi da taria sa merg mai departe", a declarat Jada Smith vizibil afectata, potrivit digi24.ro.

Precum se poate vedea si din postarile de pe retelele de socializare, sotia actorului Will Smith poarte turban in permanenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.