LifeStar 23 Mai 2018 11:18
O femeie care sustine ca l-a intalnit pe artistul de R&B R. Kelly la o petrecere din 2017 a intentat proces impotriva sa acuzandu-l de agresiuni sexuale, sechestrare si transmiterea unei boli venerice in contextul in care cantaretul, recompensat cu un premiu Grammy, a fost tinta mai multor acuzatii de acest fel in ultimul an, noteaza Reuters.

In procesul civil intentat luni la New York, Faith Rodgers a povestit ca l-a intalnit prima data pe Kelly la o petrecere, dupa concertul acestuia din San Antonio, Texas, din martie 2017, atunci cand avea 19 ani.

Rodgers, in prezent in varsta de 20 de ani, a declarat in plangere ca artistul, cunoscut pentru hitul "I Believe I Can Fly", a aranjat ca ea sa vina sa-l viziteze la New York in mai 21017 si "a initiat un act sexual nedorit".

"In cursul relatiei lor de aproximativ un an, inculpatul, R. Kelly, obisnuia sa o intimideze si sa o abuzeze mental, verbal si sexual, in timpul si dupa contactul sexual", se precizeaza in plangere, adaugandu-se ca prin acest acest comportament cantaretul viza umilirea si intimidarea reclamantei.
Tanara il acuza totodata pe Kelly ca a sechestrat-o perioade lungi de timp pentru a o pedepsi si ca i-a transmis cu buna stiinta herpes prin contact sexual.

Procesul ei urmeaza mai multor relatari din mass-media din S.U.A. din ultimul an, in care mai multe femei l-au acuzat pe artist, unul dintre cei mai de succes artisti de R&B din ultimii 20 de ani, de comportament sexual inadecvat.

De altfel, serviciul de streaming muzical Spotify a scos in aceasta luna melodiile lui Kelly din playlisturile promotionale. Decizia vine in urma campaniei #MuteKelly, sustinuta de initiativa Time's Up impotriva hartuirii sexuale la locul de munca - care a cerut companiilor asociate cu activitatea muzicala a artistului sa rupa legaturile cu acesta, scrie Agerpres.

De cealalta parte, Kelly, in varsta de 51 de ani, a negat multiplele acuzatii de abuzuri sexuale ce i-au fost aduse, iar in privinta procesului intentat de Rodgers el nu face pe moment niciun comentariu, dupa cum a explicat marti managerul sau, John Holder, intr-un email.

Citeste si:
Frații milionari Andrew și Tristan Tate, reținuți pentru viol și...
Frații milionari Andrew și...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.