LifeStar 16 Mai 2018 14:27 de Clara Vacaru
In plina perioada de recuperare, violonistul David Garrett este fortat sa amane concertele "Explosive Live" de la Sofia (6 iunie) si de la Bucuresti (8 si 9 iunie). Astfel, concertele lui de la Bucuresti au fost reprogramate in zilele de 13 si 14 septembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00.

David Garrett este aproape de finalul perioadei de recuperare dupa o operatie de hernie de disc. Cu toate acestea, la recomandarea medicilor, a fost necesara amanarea acestor 3 concerte.

"Ma simt mai bine acum, dar, din pacate, recuperarea completa dureaza mai mult decat ma asteptam. Cu toate ca prognosticul medicilor este incurajator si se asteapta la o recuperare deplina, din pacate, nu imi permit inca sa sustin spectacole. In momentul de fata, cel mai important lucru este sa am grija de mine si de recuperarea mea completa din punct de vedere fizic indiferent de cat timp este necesar. Desi ma simt mai bine, din pacate acest lucru inseamna de asemenea si anularea mai multor concerte. Intrucat am primit foarte multe mesaje si urari de insanatosire grabnica, vreau sa va spun ca apreciez intelegerea dumneavoastra si va multumesc inca o data pentru cuvintele de sustinere si pline de afectiune. Imi dati o putere extraordinara si ma ajutati sa trec prin aceste momente dificile. Astept cu nerabdare sa va revad in curand la unul dintre concertele anuntate", declara violonistul, potrivit unui comunicat de presa.

Toate biletele pentru concertele de la Sala Palatului Bucuresti raman valabile pentru noile date; biletele pentru data de 8 iunie vor fi valabile doar pentru concertul din 13 septembrie, iar biletele pentru data de 9 iunie vor fi valabile numai pentru cel din data de 14 septembrie.

In acelasi timp, persoanele care vor dori recuperarea contravalorii biletelor, sunt rugate sa se adreseze punctelor de vanzare de unde acestea au fost cumparate.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.