LifeStar 16 Mai 2018 10:31
Cu trei zile inainte de nunta regala, tatal lui Meghan Markle a confirmat pentru media americane ca urmeaza sa fie supus, miercuri, unei interventii chirurgicale la inima si astfel nu va putea participa la nunta fiicei sale cu printul Harry, informeaza AFP.

Medicii ii vor "debloca" arterele, vor ''repara daunele si vor monta un stent acolo unde este nevoie", dupa cum a declarat Thomas Markle, in varsta de 73 de ani, pentru site-ul de stiri mondene TMZ.

"Thomas Markle nu isi va conduce fiica la altar sambata si nu va merge in Anglia",
scrie TMZ.

Acest anunt urmeaza unei perioade de incertitudine privind prezenta tatalui lui Meghan la nunta regala, care a perturbat intr-o oarecare masura comunicarea perfect rodata a Familiei Regale. Acesta din urma nu a raspuns marti solicitarilor pentru a oferi lamuriri.

Mama lui Meghan, Doria Ragland, in varsta de 61 de ani, ar trebui sa fie prezenta la ceremonie si ar putea fi cea care o va conduce pe fosta actrita americana la altar, conform mai multor media.

Totul a inceput luni dimineata in urma unui articol publicat de TMZ in care se afirma ca tatal viitoarei mirese a decis sa nu ia parte la nunta regala de la 19 mai pentru a nu o pune intr-o lumina negativa pe fiica sa dupa ce ar fi inscenat mai multe fotografii vandute presei mondene.

A fost "o prostie" sa fac aceste poze, a recunoscut el pentru TMZ adaugand: "Bineinteles, o duc la altar. Este un moment istoric. As dori sa fac parte din istorie". Insa, el a declarat imediat apoi ca a fost spitalizat din cauza unor dureri toracice severe si ca va merge in Anglia doar daca va primi unda verde de la medici.

"Urasc ideea de a pierde un moment asa important"

Septuagenarul a precizat ca acestia l-au avertizat ca inima lui a fost "sever afectata" dupa un atac de cord suferit in urma cu o saptamana.

"Urasc ideea de a pierde unul dintre cele mai importante momente din istorie si de a nu fi capabil sa-mi conduc fiica la altar",
a spus el subliniind ca fosta actrita americana l-a sunat luni, insa el nu era in preajma telefonului. Ea i-a trimis ulterior mesaje prin care i-a spus ca il iubeste, ca nu il invinuieste pentru ce a facut si ca este ingrijorata pentru starea lui de sanatate.
Citeste si:
Cartea prințului Harry a fost lansată și în librăriile din România
Cartea prințului Harry a fost...

Luni, un purtator de cuvant de la Palatul Kensington nu a confirmat daca Thomas Markle va participa la nunta de la Castelul Windsor insa a solicitat ''intelegere'' si ''respect'' in aceasta ''situatie dificila''.

Imaginile cu Thomas Markle, pe care acesta le-ar fi vandut cu 100.000 de dolari, au facut inconjurul lumii, potrivit ziarului Daily Mirror. Pozele il prezinta pe septuagenar in toiul pregatirilor pentru nunta si par sa fi fost surprinse de paparazzi, insa sunt de fapt rezultatul unor inscenari, noteaza sursa citata.

In urma publicarii articolului din Daily Mail, Samantha Markle a declarat pentru canalul ITV ca ea este cea responsabila pentru faptul ca tatal ei a acceptat sa faca fotografiile. ''Media l-a prezentat pe nedrept intr-o lumina negativa asa ca am sugerat sa faca fotografii pozitive'', a spus ea precizand ca ''nu a fost pentru bani''. De asemenea, ea a explicat ca barbatul obisnuit cu o viata "linistita" si "pasnica" s-a panicat din cauza presiunii paparazzi. El ar fi fost urmarit de "sapte sau opt masini", iar unii chiar au "inchiriat o casa" langa domiciliul lui din Mexic, a explicat Samantha. "Nu poate deschide obloanele, nu poate pleca nicaieri fara a fi urmarit, este atroce", a adaugat sora vitrega a lui Meghan.

Citeste si:
Telespectatorii britanici ai nuntii printului Harry, cu o treime...
Telespectatorii britanici ai...

Thomas Markle urma sa soseasca in Marea Britanie in aceasta saptamana pentru a se intalni, inainte de nunta, cu familia lui Harry, inclusiv cu regina Elisabeta a II-a.

Durerile severe ar fi fost alimentate de tensiunile din cadrul familiei

Conform TMZ, durerile severe pe care le-a acuzat in zona pieptului ar fi fost alimentate de tensiunile din sanul familiei. Fratele vitreg si sora vitrega ai lui Meghan Markle, cu care aceasta nu tine legatura, ar fi fost suparati pentru ca nu au primit invitatie la nunta regala, scrie Agerpres.

Cea mai mare parte dintre britanici (66%) se declara insa neinteresati de aceste preocupari. Potrivit unui sondaj realizat de YouGov si dat publicitatii marti, 66% dintre britanici nu sunt interesati de casatoria lui Harry, fiul printesei Diana, in varsta de 33 de ani, cu americanca de 36 de ani.

Harry si Markle urmeaza sa se casatoreasca la capela St. George de la Castelul Windsor, iar la eveniment sunt asteptati peste 5.000 de reprezentanti ai presei si aproximativ 100.000 de spectatori.

Citeste si:
5 motive pentru a alege închirierea auto pe termen lung
5 motive pentru a alege...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.