LifeStar 13 Mai 2018 10:41
Cantareata Inna a ajuns la un spital din Istanbul, dupa ce s-a prabusit de pe scena in timpul unui concert pe care il tinea in Turcia, unde sustine un turneu, informeaza observator.tv.

Artista in varsta de 31 de ani a cazut de pe scena de la o inaltime de circa doi metri, fiind ranita la ambele picioare.

Totusi, cantareata a tinut sa-si anunte fanii ca isi va continua turneul, anuntand ca este in afara oricarui pericol.

Pana la acest moment nu se cunosc imprejurarile in care s-a produs incidentul, insa se pare ca scena a cedat sub greutatea artistilor, care la momentul incidentului sareau, noteaza adevarul.ro.

Dupa ce i-au fost acordate ingrijiri medicale, Inna a postat o fotografie pe Facebook in care zambeste pe patul de spital, desi avea picioarele pansate.

"Scena s-a prabusit. Eu sunt bine! Multumesc lui Dumnezeu! Va multumesc ca ati venit! Va doresc iubire si pace! Continuam turneul nostru in Turcia. Ne vedem maine la Ankara",
se arata in mesajul vedetei.

Istanbul 🇹🇷 ... The stage collapsed .I am 👍! Thank GOD!Thank YOU for coming! LOVE and PEACE to all of you!We continue our tour in Turkey ... See you tomorrow in Ankara 🤗

A post shared by INNA (@inna) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.