Rapperul Kanye West si-a manifestat sprijinul pentru Donald Trump intr-o postare pe Twitter, iar reactiile liderului de la Casa Alba si a sotiei sale, Kim Kardashian, nu au intarziat sa apara.

″Nu trebuie sa fii de acord cu Trump, dar multimea nu ma poate face sa nu il iubesc. Avem amandoi energie de dragon. Este fratele meu. Iubesc pe toata lumea. Nu sunt de acord cu tot ce face fiecare. Asta ne face sa fim individualitati. Si avem dreptul sa gandim independent″, a scris Kanye West pe Twitter.

De asemenea, rapperul a postat si o fotografie cu o sapca de baseball cu sloganul electoral atat de cunoscut al liderului de la Casa Alba ″Make America Great Again″⁣ (″⁣Sa facem America mareata din nou!″⁣), acesta avand semnatura presedintelui.

Mesajele nu au trecut neobservate, Donald Trump postand la randul sau ″Multumesc, Kanye, foarte tare″, ca raspuns la prima postare si ″⁣MAGA″, acronimul sloganului sau electoral, ca replica la cel de-al doilea mesaj al artistului, noteaza stirileprotv.ro.

Vedeta de televiziune Kim Kardashian a tinut sa precizeze ca, desi nu este de aceeasi parere cu sotul ei, mesajul rapperului nu indica faptul ca acesta ar fi de acord cu decizile politice ale presedintelui american.
Citeste si:
George Buhnici a dat-o din nou în bară. Mesajul controversat pe...
George Buhnici a dat-o din...


Apoi, dupa ce Kim i-ar fi solicitat sa revina cu precizari, Kanye West a mai postat pe aceeasi retea de socializare: ''Sotia mea tocmai m-a sunat si vrea sa clarific pentru toata lumea. Nu sunt de acord cu tot ce face Trump. Sunt 100% de acord doar cu ceea ce fac eu''.


Sursa foto: Captura YouTube/ Kanye West/ Kim Kardashian
Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.