Dupa ce a admis ca ar fi votat cu Donald Trump, cantareata Shania Twain si-a cerut scuze daca a ofensat pe cineva.

In urma criticilor care au curs pe retelele de socializare, artista in varsta de 52 de ani a postat mai multe mesaje pe Twitter pentru a diminua scandalul.

"As dori sa cer scuze tuturor celor pe care i-am ofensat in cadrul interviului recent acordat The Guardian in legatura cu presedintele american. Intrebarea m-a luat prin suprindere. In calitate de cetatean canadian, regret ca am raspuns astfel la aceasta intrebare", se arata in primul mesaj.

"Militez cu pasiune impotriva oricarui tip de discriminare si sper ca este clar din alegerile pe care le-am facut si avand in vedere oamenii pe care ii sustin ca nu impartasesc vreo valoare cu actualul sef de stat", a mai sustinut cantareata.

"Raspunsul meu a fost ciudat, insa cu siguranta nu ar trebui sa fie considerat reprezentativ pentru valorile mele si nici nu inseamna ca il sustin", a conchis ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.