Filmul "A Quiet Place" ("Fara zgomot!"), distribuit in cinematografele de la noi de RO Image, este, poate, unul dintre cele mai deosebite thrillere ale ultimilor ani. Tacerea absoluta domina aceasta productie in care John Krasinski si Emily Blunt joaca rolurile principale, primul fiind nu doar actor, ci si regizor si scenarist. Iata cateva lucruri interesante despre aceasta productie mult asteptata.

1. In film se pot vedea poze reale cu familia Krasinski - Blunt (cei doi sunt casatoriti si au doi copii)

2. La inceputul fimului, cand familia Abbot merge intr-un supermarket, se poate vedea ca toata mancarea de pe rafturi a fost luata si au ramas doar pungile de chipsuri. Motivul: acestea fac prea mult zgomot cand sunt deschise si mancate, fapt ce ar putea atrage monstrii.

3. Millicent Simmonds, actrita in varsta de 11 ani care joaca rolul lui Regan, este surda si in realitate.

4. Actorul George Clooney este cel care l-a recomandat pe Noah (cel care joaca rolul baietelului Marcus) pentru acest film. Copilul este britanic.

5. Scena din cada s-a facut intr-o singura dubla.

6. Inainte de acest film, Krasinski nu era fan al filmelor horror.

7. Pentru a se pregati, Krasinski s-a uitat la filme precum Get Out, The Witch sau The Babadook si nota scenele in care s-a speriat sau s-a enervat.

8. Dupa ce a citit scriptul, Emily Blunt i-a spus sotului ei ca doar ea ar putea juca rolul lui Evelyn.

9. Dupa film, Krasinski a declarat ca aceasta colaborare cu sotia sa a fost "cea mai buna pe care am avut-o in viata mea" si ca aceasta experienta i-a apropiat si mai mult.

10. Filmul este o metafora a vietii de parinte: "Fiica noastra s-a nascut dupa trei saptamani de cand am citit scriptul si traiam cu frica de a o proteja, de a o tine in viata. Eram destul de bun sa ii fiu tata? Toate aceste teme sunt in film", a declarat Krasinski pentru The Independent.



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.