Cantareata Ionela Prodan a murit luni seara, la varsta de 70 de ani. Artista suferea de cancer si si-a petrecut ultimele saptamani din viata prin spitale.

Decesul cantaretei Ionela Prodan a fost anuntat de catre fiica acesteia, Anamaria, pe o retea de socializare.

"Tu nu ai murit! Si nu o vei face vreodata! Tu ai fost si vei ramane forta vietii mele! Tu esti icoana vietii mele. Stiu ca acolo unde ai plecat vei conduce corul, iar vocea ta va rasuna mult mai tare si mai frumos in tot raiul si in inima mea. Drum bun, iubirea vietii mele! (...)

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu! Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!"


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.