Cu ocazia aniversarii a 22 de ani de casnicie, actorul Hugh Jackman a tinut sa-i reaminteasca sotiei sale cat de mult o iubeste.

"Cred ca in viata trebuie sa ii vedem si sa fim cu adevarat vazuti de cei mai importanti oameni din vietile noastre. Deb, noi am avut asta inca din prima zi. 22 de ani mai tarziu… este si mai profund. Tu si copiii sunteti cele mai importante daruri pe care le voi primi vreodata. Te iubesc de un catralion de ori in jurul lumii", a scris actorul pe retelele de socializare, porivit a1.ro.

Hugh Jackman si Deborra-lee Furness sunt casatoriti din 1996, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obtinut un premiu Saturn, in 2001 - si "Van Helsing", si romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi vazut in filme precum "Prestigiul", "Fantana", "Bomba zilei/ Scoop" si in filmele din franciza "Wolverine".

Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar, in 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.