Pentru sezonul 8 din Game of Thrones, cel care va incheia serialul original HBO, s-a filmat o scena de batalie timp de 55 de zile. Aceasta stire alimenteaza nerabdarea fanilor care anticipeaza lupte de proportii epice ce vor implica personajele preferate. 

Conform unui site - Watchers of the Wall - o platforma dedicata show-ului unde se gasesc cele mai noi stiri despre productie, o scena de batalie a fost turnata timp de 55 de zile consecutiv.

De-a lungul serialului Game of Thrones, cele mai spectaculoase si interesante momente din ecranizarea lui George R.R. Martin au fost cele care au implicat infruntari intre casele care se lupta pentru ocuparea tronului, fie ca vorbim de cele de pe uscat sau de pe apa. Prin comparatie, The Battle of the Bastards sau the Loot Train au avut dedicate cate o luna in linia de productie. Astfel, batalia promisa sa fie adusa pe micul ecran in ultimul sezon din Game of Thrones ar putea fi cea mai costisitoare si lunga.

Locatia care a servit ca platou de filmare este oraselul Moneyglass din Toome, nordul Irlandei.

Asistentul de regie Jonathan Quinlan a tinut sa puncteze finalizarea secventei in discutie, facand o postare pe Instagram prin care a multumit tuturor celor implicati pentru rabdare.

Sezonul 8 din Game of Thrones este asteptat in 2019, o data oficiala nefiind inca anuntata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.